Aimo Share

Aimo Share

Aimo Share erbjuder bilabonnemang för elbilar från Volkswagen.

från 8992 kr/mån

Bilabonnemang från Aimo Share

Nu finns det möjlighet att via en app få tillgång till bil när du behöver den. Bekymmersfritt med Aimo Share som är en ny form av prenumerationstjänst på en elbil. Du behöver inte alls tänka på försäkring, skatt, däck, service och underhåll. Det finns olika sorters abonnemang, där 2 400 km/mån alltid är inkluderat i priset och därefter kostar det endast 2 kronor extra per km.

Du börjar med att välja vilken bilmodell du gillar och vilken typ av prenumerationspaket du föredrar; Enkelt eller smart. Föredrar du Smart-paketet kan du parkera bilen i olika premium HotSpot parkeringar gratis. Aimo Share har många HotSpots i centrala Stockholm. Det är ett val som kan vara både smidigt och miljövänligt!

Abonnemang

Teckna ditt bilabonnemang och avsluta när du vill, med enbart en kalendermånads uppsägningstid. Detta är ett otroligt flexibelt sätt att köra bil, utan de kostnader som kan tillkomma när man äger en bil. Med en fast månadskostnad kan du bekymmerslöst njuta av att köra bil när du vill. Trängselavgift tillkommer beroende på hur bilen används. Du kan också dela bilen med grannar eller vänner för att minska dina egna månadskostnader.

Hur går det till att abonnera på en bil?

Det är mycket enkelt och smidigt att teckna abonnemang, välja bil, vad som ska ingå samt var du vill hämta din bil. När du hämtar bilen går man igenom funktioner av bilen och gör en gemensam besiktning av den. Du skapar ett konto genom att ladda ner en app och registrerar dig genom e-identifiering. I abonnemanget finns alla uppgifter om betalning, laddning och annat praktiskt som du behöver veta om abonnemanget och bilen. Sedan är det bara att hämta bilen och köra. Att registrera abonnemanget online är gratis, det enda som kostar är bilabonnemanget. Genom en digital nyckel som du får tillgång till genom appen behöver du inte krångla med nycklar.

Dela med familj och vänner

Ta vara på möjligheten att dela ditt abonnemang med upp till fem personer. Familj, kollegor, vänner eller grannar kan få tillgång till samma abonnemang. Allt som behövs finns i appen, inget krångel med nycklar eller kort. På så sätt blir det också en ännu lägre kostnad för ert bilabonnemang och fler personer har glädje av ett problemfritt bilkörande.

Bidrag till hållbart samhälle

I storstäder behöver vi alla bidra till ett mer hållbart samhälle. Detta kan man göra på många olika sätt. Med bilabonnemang behövs det färre bilar, men fler människor har möjlighet att använda bil när man verkligen behöver. Aimo Share har miljövänliga elbilar. Var med i framtidens miljövänliga utveckling, tillsammans gör vi vårt samhälle mer hållbart och miljövänligt.

Smart-paket

Det kan ofta vara svårt att hitta parkeringar i våra städer, inte minst i innerstan och under kontorstid och semestertider. Med ett smart-paket har du tillgång till fri parkering och laddning på alla Hotspots parkeringar. Det ska vara enkelt och smidigt att ta sig till jobbet och nöjen! Även utanför centrum finns en god tillgång på Hotspots för Aimo Share med fri parkering och laddning.